top of page
  • Foto van schrijverWouter Melkert

Ben jij succesvol is alles wat je echt belangrijk vindt? Of ben je vooral druk?

Ik ga je direct aan het werk zetten! Teken een driehoek en schrijf de drie belangrijkste dingen in jouw leven bij de drie hoeken. Teken er nog een driehoek naast. Zet nu bij de hoeken de drie dingen waar je de meeste tijd aan besteedt. Vergelijk het eens met elkaar. Ben jij succesvol in wat je echt belangrijk vindt? Of ben je vooral druk? Is dit hoe je het wil? Of ben je klaar om de volgende stap te zetten en verdieping aan te brengen?Om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling als ondernemer, maar ook als partner, leider en eigenlijk gewoon als mens, kan je niet gewoon méér van hetzelfde doen. Dus wat heb je al geprobeerd? Hard werken? Een plan? Discipline? Motivatie? Groeien? Automatiseren? Marketing? Beïnvloeding? Een nieuw concept uitwerken? Boos worden? Frustratie? Geld?


Dat gaat je alleen meer van hetzelfde opleveren!


Wanneer je nieuwe resultaten wil, een leven waarin de drie punten van jouw driehoek in balans zijn, dan moet je iets radicaal anders doen. Wat? Leren vertragen! Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar is vanuit de juiste kennis eigenlijk heel logisch. Vanuit de vertraging krijg je toegang tot jouw volledige intelligentie, creativiteit, oplossend vermogen, intuïtie en leiderschap. Alles wat je nodig hebt voor authentiek succes. En wat dat succes is? Dat bepaal jij!


Want de buitenwereld is altijd een weerspiegeling van jouw binnenwereld. Daarom vraagt de volgende stap niet om het beïnvloeden van anderen, maar om het ontwikkelen van jezelf. Een enorme verantwoordelijkheid, maar als je het doorhebt ook een enorme kracht. Power without Force!

Comments


bottom of page