top of page

MIJN BOEKEN

4 simpele stappen naar Authentiek Succes

Het boekje dat ECHT iedereen moet lezen

Ja echt iedereen. Dat is wat ik geloof. Dit boekje bevat 4 simpele stappen die je helpen om op authentieke wijze succesvol te zijn. Nu hoor ik je denken… maar wat is succes? Dat is aan jou! Jij doet iedere dag je best, zakelijk of privé. Als je dan niet weet wat authentiek succes betekent voor jou, hoe weet je dan of het al die moeite wel waard is? 

 

Authentiek succes is voor iedereen persoonlijk. De weg er naartoe vraagt je om de leiding te nemen over jouw eigen leven. Let op! Dit is geen magische onzin methode die jou makkelijk succes garandeert. De methode en de stappen zelf zijn simpel, maar de uitvoering vraagt oefening en aandacht. Het grote voordeel is dat de methode je niet uitnodigt tot grote veranderingen of iets extra’s te gaan doen. Je past het toe in wat je nu toch al doet. Aan de slag en veel succes!

Even kort voorstellen. Mijn naam is Wouter. Dit boekje is het simpele resultaat van 17 jaar onderzoek. De methode is zo geschreven dat iedereen het kan lezen. Of je nu veel leest of nooit, ondernemer bent of fulltime ouder. Dit boekje is er voor jou!

Softcover A6 | 80 pagina's | Een boekje met enorm belangrijke kennis, dat je kan uitlezen in minder dan 2 uur. Duidelijker kan niet. 

De kracht van Vertraging

Cover - De kracht van Vertraging (Het boek dat ECHT iedereen moet lezen).png

Mijn pad naar een bezield leven

Nou weet ik dat bezieling misschien een beetje zweverig klinkt, maar als je het vertaalt naar het Engels, dan valt het reuze mee. Dan is het namelijk inspiration. En wie wil er nou niet geïnspireerd door het leven gaan. Maar bezieling gaat nog een stapje verder en dieper. Naar de kern van wie je bent, wat je wil bijdragen en waar je echt gelukkig van wordt. Dat zorgt ervoor dat je richting ervaart in het leven. Richting die je vindt door het beantwoorden van de drie grote levensvragen in dit boek. Wie ben ik? Wat is mijn doel in het leven? Waar word ik gelukkig van?


Voor mij is dat een hele reis geweest. Want de vragen zijn zo gesteld, maar het antwoord, daar komt wel wat meer bij kijken. In dit boek neem ik je mee op mijn reis. En niet omdat ik nou zo’n heel bijzonder leven heb gehad. Ik heb geen grote verliezen geleden of hoge bergen beklommen. Nee ik denk dat het juist heel waardevol is, omdat het gaat over het leven van alledag. Jeugd, relatie, werk, ondernemerschap en persoonlijke groei. Own Your Shit is meer dan een reeks ervaringen en inzichten, het is een manier van leven. Bezield Leven!

 

Laat mij je meenemen op mijn pad naar een bezield leven. Geschreven vanuit mijn perspectief, omdat ik jou niet wil en kan vertellen hoe jij jouw leven moet leven. Het beste wat ik kan doen is delen hoe ik de bezieling vond en hopelijk jou daarmee inspireren. Wacht niet te lang met jouw reis. Want hoe shit het soms ook is, zowel de reis als de bestemming zijn de moeite meer dan waard. Ik heb het alvast op mijn manier voorgedaan. Nu is het aan jou… OWN YOUR SHIT!

Hardcover | 200 pagina's | Antwoord op de 3 grote levensvragen | Autobiografisch, verrijkt met inzichten en theorie

Own Your Shit

Cover OYS 1 (canva download).png

Een praktisch werkboek om alleen of met begeleiding door te werken

Een goed ontwikkelde emotionele intelligentie stelt je instaat om jezelf, maar ook jouw klanten, teamleden, medewerkers, kinderen, familie, partner en zelfs willekeurige passanten in jouw leven, beter te begrijpen. Daardoor sta je steviger, meer verbonden en gelukkiger in het leven, is het makkelijker om samen te werken en kan je met minder weerstand jouw doelen bereiken. Het zorgt voor beter begrip van jezelf en de mensen om je heen.

 

Daarnaast zorgt een goed ontwikkelde emotionele intelligentie ervoor dat je nooit meer moeilijke gesprekken, situaties of besluiten uit de weg hoeft te gaan. Je bent vaardig om deze hobbels op een ontspannen en authentieke wijze te nemen.

In dit praktische werkboek, lees je steeds hele korte stukjes theorie, om vervolgens aan de slag te gaan met het invullen van de oefeningen. Zo blijft het niet bij lezen, maar ga je ook aan de slag met reflectie en actie. 

Softcover | Emotionele Intelligentie opgebouwd in 16 onderdelen | 122 vragen 

Zelfinzicht in Emotionele Intelligentie

Cover afbeelding.png
bottom of page