Ondernemen in het NU

Als nog harder werken niet meer kan en slimmer of online werken niets voor jou is, wat blijft er dan over? Ondernemen in het NU zou zomaar eens het antwoord op deze vraag kunnen zijn.

Wouter Melkert begeleidt je graag op een ontspannen en gedragen manier naar ondernemen in het NU. Hij laat je inzien hoe je iedere dag kan leren van wat er op je pad komt en hoe je optimaal gebruik kan maken van de kansen die vandaag je biedt. Ook inspireert hij je om te leven vanuit de intentie om bij te dragen en aan de slag te gaan met vertrouwen, mindset, bewustzijn en leven in balans.

Softcover | 144 pagina's | Meer dan 120 Wijsheden

Potentieel Perfect

Jij wilt jouw volledige potentie kunnen benutten. Jij wilt hetgeen doen dat perfect bij jou past. Maar zeg nu eens eerlijk: hoe vaak heb jij bedacht dat je het vanaf nu echt anders gaat doen? Hoe vaak heb jij bedacht dat je meer gedisciplineerd en planmatig te werk wilt gaan? Hoe vaak heb jij bedacht dat je alles eruit gaat halen wat erin zit? En hoe vaak heb je de daad bij het woord gevoegd? Als jij het deze keer echt meent, dan heb je het juiste boek in je handen.

Dromen is gemakkelijk, maar pas wanneer je wakker wordt kan je echt in actie komen. Wees dus geen slaper, maar ga ervoor en jaag na wat jij wilt in dit leven.

Hardcover | 288 Pagina's |  > 400 Prikkelende vragen

Own your sh*t

Own Your Sh*t gaat over het nemen van ownership, letterlijk vertaald eigenaarschap. Het gaat over verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Wil jij niet meer aan de zijlijn staan en niet meer de buitenwereld verantwoordelijk maken voor hoe jij jezelf voelt en welke doelen jij wel of niet realiseert? Dan biedt dit boek jou een praktisch en gedegen stappenplannen om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor wat er in jouw leven gebeurt.

 

In ieder hoofdstuk krijg je eerst de informatie die je nodig hebt, vervolgens een praktisch voorbeeld en tot slot altijd een oefening, waarmee je hetgeen je net geleerd hebt in de praktijk kan brengen. Zie het als een handboek, waarmee je in korte tijd ongekende resultaten kunt behalen. En dat met veel minder moeite dan je gewent bent.

Softcover | 104 pagina's | Praktische methode

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

06-51953472

wouter@mindsetpro.nl

Buizerd 23, 4617JL Bergen op Zoom

www.woutermelkert.nl is onderdeel van Plek voor Gesprek

© 2021 Wouter Melkert