MIJN BOEKEN

Verschenen in Januari 2021 - bestel nu jouw exemplaar

Kan jij nog wel stoppen met denken? We leven in een snelle maatschappij met veel prikkels en torenhoge verwachtingen. Een maatschappij waarin het nog zelden gaat over de belangrijke thema’s als emoties, liefde en zingeving. Het gaat te vaak over kaas…

Er wordt van ons verwacht dat we uniek en vooral social-media-waardig zijn, maar tegelijk ook normaal, want dat is al gek genoeg. We zitten vast in patronen en situaties die niet meer bij ons passen, maar weten ook niet precies hoe we eruit kunnen komen.

Ondertussen blijven we zitten met onbeantwoorde levensvragen. Onze gedachten staan eigenlijk nooit meer echt stil. In dit boek lees je hoe rust zomaar eens de onwaarschijnlijke oplossing kan zijn voor de uitdagingen van deze tijd.

Mijn naam is Wouter Melkert en ik help mensen bij het vinden van antwoorden op de echt belangrijke vragen. Wie ben ik? Wat vind ik echt belangrijk? Waar word ik blij van? Het vinden van de antwoorden op deze vragen, vereist zelfinzicht en zelfontwikkeling. Mag ik jou begeleiden op deze reis naar jezelf?

Softcover | 164 pagina's | 16 praktische opdrachten | 28 inspirerende gedichten

Het gaat nooit over kaas - 2021

Cover afbeelding kaasboek voor website.p

Ondernemen in het NU - 2020

Als nog harder werken niet meer kan en slimmer of online werken niets voor jou is, wat blijft er dan over? Ondernemen in het NU zou zomaar eens het antwoord op deze vraag kunnen zijn.

Wouter Melkert begeleidt je graag op een ontspannen en gedragen manier naar ondernemen in het NU. Hij laat je inzien hoe je iedere dag kan leren van wat er op je pad komt en hoe je optimaal gebruik kan maken van de kansen die vandaag je biedt. Ook inspireert hij je om te leven vanuit de intentie om bij te dragen en aan de slag te gaan met vertrouwen, mindset, bewustzijn en leven in balans.

Alles om commercieel in je kracht te komen.

Softcover | 144 pagina's | Meer dan 120 Wijsheden

Ondernemen%20in%20het%20NU%20voor%20Webs

Leer hoe jij jouw eigen coach wordt.

Jij wilt jouw volledige potentie kunnen benutten. Jij wilt hetgeen doen dat perfect bij jou past. Maar zeg nu eens eerlijk: hoe vaak heb jij bedacht dat je het vanaf nu echt anders gaat doen? Hoe vaak heb jij bedacht dat je meer gedisciplineerd en planmatig te werk wilt gaan? Hoe vaak heb jij bedacht dat je alles eruit gaat halen wat erin zit? En hoe vaak heb je de daad bij het woord gevoegd? Als jij het deze keer echt meent, dan heb je het juiste boek in je handen.

Dromen is gemakkelijk, maar pas wanneer je wakker wordt kan je echt in actie komen. Wees dus geen slaper, maar ga ervoor en jaag na wat jij wilt in dit leven.

Van de boeken de ik tot nu geschreven heb is Potentieel Perfect een beetje een bijzondere. Het is een hardcover uitgave die je niet zomaar even moet lezen. Het is een echt studieboek met veel opdrachten en uitzoekwerk voor jezelf. Het zit vol met stappenplannen en zelfanalyse vragen die jou kunnen helpen jouw zelfkennis te vergroten en meer structuur aan te brengen in jouw zelfontwikkeling.

Hardcover | 288 Pagina's |  > 400 Prikkelende vragen

Potentieel Perfect - 2019

Potentieel%20Perfect%20voor%20Website_ed

Own Your Sh*t gaat over het nemen van ownership, letterlijk vertaald eigenaarschap. Het gaat over verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Wil jij niet meer aan de zijlijn staan en niet meer de buitenwereld verantwoordelijk maken voor hoe jij jezelf voelt en welke doelen jij wel of niet realiseert? Dan biedt dit boek jou een praktisch en gedegen stappenplannen om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor wat er in jouw leven gebeurt.

 

In ieder hoofdstuk krijg je eerst de informatie die je nodig hebt, vervolgens een praktisch voorbeeld en tot slot altijd een oefening, waarmee je hetgeen je net geleerd hebt in de praktijk kan brengen. Zie het als een handboek, waarmee je in korte tijd ongekende resultaten kunt behalen. En dat met veel minder moeite dan je gewent bent.

Softcover | 104 pagina's | Praktische methode

Own Your Sh*t - 2018

OYS%20voor%20Website_edited.jpg