top of page
Foto%2520Wouter%2520Melkert_edited_edited_edited.jpg
Aanbod

Werkwijze

De eerste stap - The Naked Truth 

Je hebt het druk, wordt geleefd en moet veel ballen in de lucht houden. Dan is het moeilijk om op pauze te drukken en uit te zoomen. Daarom neem ik je een middag mee het bos in. De basis van jouw puzzel naar authentiek succes. Aan het einde van de middag heb je meer inzicht in hoe het verleden jouw heden beïnvloedt, een heldere richting, een concrete eerste stap en daarnaast krijg je ook mijn 2 meest recente boeken mee.

We gaan terug naar de kern. Vertragen, reflecteren en vervolgens helder richting nemen. De belangrijke vragen komen aan bod. Wie ben ik? Wat is mijn doel? Waar word ik echt gelukkig van? En hoe vertaal ik dit naar de dagelijkse praktijk van mijn werk? Jezelf eerlijk aankijken vraagt om lef. Vraag jezelf niet af wat het kost om het te doen, vraag jezelf af wat het je kost om het niet te doen. Meer dan 50 leiders en ondernemers gingen je al voor.

The Naked Truth is altijd de eerste stap in mijn samenwerkingen, maar is ook als losse sessie erg verhelderend. Daar bouwen we de vertrouwensband op die voor jou nodig is om alles met mij te kunnen bespreken en die voor mij nodig is om jou overal in te kunnen steunen. Maar wat gaan we dan doen?

Eens echt de diepte in. Geen telefoon, geen tijd, geen context. Helemaal niets. Behalve dan de natuur en een aantal verdiepende vragen, waarmee we jouw leven en hoe je dat leeft, terugbrengen tot de ware essentie. Waarachtigheid staat centraal in deze middag. Ik ga je niet sparen. Ik ga je de vragen stellen die we onszelf regelmatig stellen, maar nooit echt beantwoorden. We gaan voor de naakte waarheid.

De maskers gaan af en het ego wordt geconfronteerd en afgepeld. Deze middag is er niet voor mensen die het oncomfortabele schuwen. Deze middag is voor jou als je bereid bent om in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn over wat je daar ziet. The Naked Truth helpt je om jezelf eens goed onder de loep te nemen en te zien waar je dingen aan het doen bent die niet meer werken. Wat maakt jou echt gelukkig? Wat zorgt ervoor dat jouw succes ook echt voelt als succes? En wat is succes eigenlijk voor jou?

Succes zonder voldoening is de ultieme vorm van falen...

 

Praktische informatie:

Vorm: 1-op-1 een middag het bos in

Start: 13:00 

Einde: Onbekend (uiteraard voor het donker)

Vergoeding: € 450,- exclusief btw 


Het vervolg - Iedere ondernemer heeft een goede sparringpartner nodig

Zou het niet mooi zijn om al jouw gedachten, gevoelens, problemen, gekke ideeën of soms ook gewoon geklaag tegen iemand aan te houden die niet oordeelt, geen ander belang heeft dan jouw persoonlijke succes, maar wel scherp is, uitdaagt en het niet schuwt om te prikken waar het zeer doet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik breng een unieke combinatie van 17 jaar ontwikkeling van bewustzijn en mindset, kennis van cijfers en een hoogbegaafd brein. Dat zijn de feiten. Ik help jou om jezelf en jouw onderneming naar een hoger plan te tillen. Samen lossen we de puzzel op van jouw authentieke succes. Zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Als je nu een combinatie van een JA en een weerstand of spanning voelt, dan zou ik nog even verder lezen. Ik heb geen programma en werk ook niet toe naar een vastomlijnd einddoel. We gaan samen aan de slag met wat zich NU aandient in jouw werk en leven. Ik ben jouw sparringpartner en help je problemen op te lossen, keuzes te maken en grenzen te bewaken. Je hoeft dus niets extra's te gaan doen. We werken met de dagelijkse gang van zaken. Wat we daar wel aan toevoegen is dat we ook samen snappen waarom er gebeurt wat er gebeurt en hoe je het in de toekomst kunt voorkomen of er beter mee om kunt gaan. 

 

Ik zie persoonlijke- en professionele groei als een continu proces en dus niet als een eenmalige verandering. Daarom loop ik graag duurzaam en voor langere tijd met je mee. Dat betekent overigens niet dat je een langdurig contract tekent. Ik vind het niet erg om mezelf eerst te bewijzen. Heb je gewoon een keer een vraag of wil je ergens over sparren, dan kunnen we ook een losse afspraak inplannen. 

Ik ben jouw nummer 2. Een echte sidekick. Het gaat er mij om dat jij iedere week 1% dichter bij jouw authentieke succes komt. Dat is 67% ontwikkeling per jaar! Een ongekende return on effort.

 

Maar hé, je hoeft mij niet te geloven. Laten we het gesprek aangaan, tijdens een wandeling of aan de keukentafel. Geen poespas, maar een echt gesprek, op het scherpst van de snede.

  

De meest gekozen vorm:

Vorm: 1 keer per maand een coachgesprek + wekelijks telefonisch contact.

Duur: Zo lang als het nuttig blijft. 

Vergoeding: € 450,- exclusief btw per maand

Voorbeelden van Thema's: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap, Ondernemerschap, Spiritualiteit, Relaties. Eigenlijk alles wat bij leven en ondernemen komt kijken, behalve online marketing

Verdieping - Nieuw Leiderschapsontwikkeling

Moeite met het aansturen van de nieuwe generatie werkenden? Krijg je ze niet gemotiveerd of aan je gebonden? Dat kan goed kloppen, want er is nogal wat veranderd in de wereld waarin we leven. Daarom werken de 'oude' methodes van leidinggeven niet meer bij de jongere generaties en eigenlijk ook steeds minder goed bij de eerdere generaties. 

Nu hebben we als maatschappij een tijdje geprobeerd om te klagen en te roepen... 'ze komen er nog wel achter' maar dan kunnen we lang wachten totdat het beter wordt. Daarom heb je er meer aan om als leidinggevende jouw leiderschap een opfrisser te geven naar wat er nu nodig is. 

 

In mijn rol als nieuw leiderschapscoach kan ik je daar goed bij ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden. De eerste stap kan een inspiratiesessie zijn voor jouw MT, waarin we kijken naar de verschillen tussen de generaties. De verschillen die ook echt het verschil maken. Daarnaast kijken we ook naar een paar praktische oplossingen. Een vervolg kan zijn om een dag of verschillende dagen leiderschapstraining in te plannen. En wil je echt flink aan de slag, dan is 1 op 1 coaching ook een optie. Het is maar net waar jij en jouw organisatie behoefte aan hebben. Het blijft altijd maatwerk. 

bottom of page