top of page

vr 08 okt

|

Putte

Ontspannings Weekend

48 uur lang geen verbinding met de digitale wereld, maar wel volledig in verbinding met jezelf en de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontspannings Weekend
Ontspannings Weekend

Tijd en locatie

08 okt 2021, 16:00 – 10 okt 2021, 16:00

Putte, Putseweg 48, 4645 RK Putte, Nederland

Over het evenement

Wat is een Digital Detox?

We leven in een wereld waarin altijd aan staan de norm is. We zijn continue digitaal verbonden via onze smartphone en andere digitale middelen. Maar zijn we wel echt zo verbonden? Hoe staat het met de verbinding met onszelf, de mensen om ons heen en de natuur waar we uit voortkomen. Dat is de echte verbinding. En juiste deze verbinding staat dit weekend centraal. We gaan dus ook echt offline. De telefoons bergen we netjes op. Uiteraard is er en noodnummer voor de thuisblijvers. 

Voor wie?

Speciaal voor mensen die altijd aan staan, veel gebruik maken van digitale apparaten of gewoon een heerlijk ontspannen weekend in de natuur willen met leuke mensen.

Intentie van het weekend:

We mogen veel meer vertragen, voelen en verbinden. Verbinden met onszelf en wat we echt belangrijk vinden. We mogen de delen van onszelf die we nog niet zo goed kunnen accepteren weer verwelkomen als deel van onszelf en de energie weer laten stromen.

Het programma:

Tijdens dit heerlijke weekend staat verbinden centraal. En dan wel de ouderwetse variant, niet digitaal, maar met jezelf en de omgeving. Naast ontspanning en verbinding willen we je dit weekend ook nog wat wijzer weer terug naar huis laten gaan. Daarom hebben we voor het programma gekozen voor een mix van de onderstaande onderdelen:

  • Yoga
  • Meditatie
  • Wandelingen
  • Korte workshops persoonlijke groei
  • Genoeg tijd voor ontspanning
  • Goed eten

Investering:

De kosten voor dit weekend zijn €350,-.  Als je ondernemer bent, dan komt daar de BTW nog bij, maar deze kan je gelukkig weer aftrekken bij jouw volgende aangifte. Het weekend is ALL-IN. Wij zorgen dus voor eten, drinken en alles wat we verder nodig hebben. 

Klein puntje van aandacht:

Het is momenteel druk in Nederland met het boeken van huizen. Daarom hebben wij het huis alvast geboekt. Wanneer jij je inschrijft, maar toch onverhoopt niet mee zou kunnen, dan nodigen we je van harte uit om zelf een vervanger te zoeken. Wij zoeken uiteraard mee. Mocht dit niet lukken, dan moet in ieder geval de locatie- en verblijfskosten van €225,- nog wel voldaan worden. Wij hopen op jouw begrip hierin.

We hopen jou 8 oktober te kunnen verwelkomen. We hebben plaats voor 8 deelnemers, dus wacht niet te lang. 

Groetjes Nathalie, Wouter en Ingrid

Deel dit evenement

bottom of page