Ontmoet Wouter

Het is mijn taak je te helpen jouw pad van intentie en vertrouwen te vinden en te volgen."

Wouter Melkert

Coach | Gedreven door Intentie | Gevoelsmens

Ik ben lang opzoek geweest naar mijn eigen pad. Als ondernemer, maar ook als mens. Net als iedereen moest ik eerst mijn eerste pad afleggen, voordat ik erachter kwam dat dit pad mij niet bracht naar de plek waar ik wilde zijn. Wat ik dacht te zoeken, en velen met mij, was succes, financiële zekerheid en onafhankelijkheid. Toen ik dit op jonge leeftijd bereikt had, werd mij pijnlijk duidelijk dat dit niet was wat ik werkelijk zocht. Wat ik werkelijk zocht was een manier om bij te kunnen dragen aan het leven van anderen. Een manier om bij te dragen aan iets groters dan alleen mijzelf. 

Daar begon mijn zoektocht van consultant en coach, werkend voor soms wel €300,- per uur, naar iemand die echt kan en wil bijdragen. Mijn omzet is het gevolg van mijn bijdrage. Gek genoeg dacht ik dat ik het altijd al deed om anderen te helpen, maar toen ik afstand nam en vanuit een uitgezoomde positie keek naar mezelf en mijn onderneming, viel het me op dat het toch wel heel erg draaide om voldoende geld verdienen. Toen kwam uiteraard de vraag... Maar hoe dan wel?

Door het bestuderen van mensen met een enorme positieve impact, kwam ik erachter dat het in essentie draait om twee kernbegrippen: Intentie en Vertrouwen. Deze kernbegrippen neem ik elke dag mee in mijn leven en daarmee ook in mijn werk. Dat is dan ook mijn intentie:

Het is mijn taak je te helpen jouw pad van intentie en vertrouwen te vinden en te volgen."

Ik hoop dat we elkaar snel mogen ontmoeten en dat ik jou mag helpen om ook jouw pad te vinden en te volgen. Ik gun de wereld jouw positieve bijdrage en jou de vreugde en verbondenheid die daaruit voortvloeit. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

06-51953472

wouter@mindsetpro.nl

Buizerd 23, 4617JL Bergen op Zoom

www.woutermelkert.nl is onderdeel van Plek voor Gesprek

© 2021 Wouter Melkert