IMG_20190807_203814_757.jpg

Commercieel Spreekuur

Een heldere analyse van jouw verhaal en verdienmodel

 

Jouw verdienmodel, jouw verhaal en jijzelf moeten staan als een huis. Dat is de absolute basis om voldoende omzet te genereren om ontspannen van rond te kunnen komen. Tijdens een gesprek van maximaal een uur, nemen we samen jouw verhaal en verdienmodel onder de loep. Zo weet je razendsnel of je op de goede weg bent en waar nog kansen voor verbetering zitten. Zo zorg je dat jij jouw meest waardevolle bijdrage levert!

 

Dus weet je dat jouw aanbod heel waardevol is, maar zien mensen het niet? Of heb je het heel druk, maar verdien je nog te weinig? Kom dan eens langs!

 

Het commercieel spreekuur is gratis en vrijblijvend, maar niet belangeloos. Ik hou van eerlijk ondernemen. Mochten er verbeterpunten naar boven komen, dan is de kans groot dat ik je daarbij kan helpen. Daarom heb ik speciaal de workshop en de methode: commercieel in je kracht ontwikkeld. Zie je het zitten om hierbij aan te sluiten? Dan ga ik graag samen aan de slag. Zijn we geen match, even goede vrienden.

Duur: Maximaal 1 uur

Investering: €0,-

 
OI000261.JPG

Intuïtief Leven &  Ondernemen

Wil jij als ondernemer jezelf en jouw onderneming op een ontspannen en authentieke manier verder ontwikkelen? Lees dan vooral verder.

Intuïtie is cruciaal in alle facetten van het leven. Zowel in werk, onze relatie met anderen, maar bovenal in de relatie met onszelf. Daarom dient het ontwikkeld te worden in verschillende contexten. Of het nu gaat om persoonlijke coaching of zakelijke advisering. Onze intuïtie wijst de weg. Om hier vorm aan te geven, stel ik mijn tijd beschikbaar als consultant, coach en trainer. Wil je meer rust en richting ervaren, zodat het juiste resultaat kan ontstaan, dan ga ik graag samen met jou aan de slag.

Een belangrijk onderdeel in mijn dienstverlening is de LIVE-Coaching. Nee, dit is geen spelfout. LIVE staat hierin voor NU, dit moment. Wanneer wij samenwerken, dan wil ik dat wanneer je ergens tegenaan loopt, je niet wacht tot we elkaar weer zien, maar de telefoon pakt en belt of appt. Dan kunnen we het samen in het moment aangaan.

Mijn ontwikkelstijl laat zich het beste omschrijven als praktisch en direct, maar ook ondersteunend en verbindend. Wanneer er iets gezien moet worden, dan draaien we er niet omheen. Dan zet ik het keihard voor je neus, zodat we het samen aan kunnen gaan. Samen! Je staat er niet alleen voor. Ik neem het echter ook niet van je over. Jij moet het doen! Ik kan hierin enkel ondersteunend zijn.

Maar wat heeft dit dan met ondernemen te maken? Heel simpel! Ondernemerschap is de meest effectieve manier om jouw meest waardevolle bijdrage duurzaam te kunnen leveren. Maar dan is het wel belangrijk dat jouw verhaal, jouw verdienmodel en jijzelf, staan als een huis! Daarom werk ik samen met ondernemers en bedrijven die verder willen, die hun potentie willen waarmaken en daadwerkelijk hun meest waardevolle bijdrage actief vorm willen geven. Voor iedere fase van ondernemen een passend aanbod met veel mogelijkheden tot maatwerk. Ik geloof niet in vastomlijnde methodes. Ik geloof in aanwezigheid in het moment, zodat we doen wat op dat moment nodig is. 

Op deze manier realiseer ik mijn missie: Ik draag bij aan een wereld waarin iedereen zijn of haar meest waardevolle bijdrage levert.

Drinken we samen snel een bak koffie om jouw mogelijkheden te bespreken?

 

Duur:  Afhankelijk van de vraag en de behoefte

Investering: Nooit meer dan het aan waarde toevoegt!

 
OI000273.JPG

Inspiratiesessie: Commercieel in je kracht

28 mei van 9:30 tot 12:30

De Kalmthoutse Heide (NL)

Maximaal 4 deelnemers

Investering: €49,- excl. BTW

Wandelen en inspireren, allebei belangrijk en allebei gezond. Daarom brengen we dit samen in deze inspiratie sessie. Tijdens de wandeling, prachtig in de natuur, staan de onderstaande thema's centraal:

  • Welke toegevoegde waarde jij levert voor jouw klanten

  • Hoe je dit met jouw eigen woorden, helder en duidelijk kan overbrengen

  • Waar je zelf nog aan kracht kunt winnen om jouw verhaal nog beter over te brengen

Deze wandeling doen we samen! Dat betekent dat niet alleen ik aan het woord ben. Ik bereid een aantal relevante vragen voor die jou laten nadenken en nieuwe inzichten geven. We delen allemaal en inspireren elkaar. Je komt tot nieuwe inzichten, waar je alleen nooit opgekomen was. Aan het einde nemen we voor iedereen een korte pitch op, die helemaal vanuit het hart komt en waar je niet over na hoeft te denken. Kleine investering, waardevol resultaat! 

Wil je authentiek werken aan omzetgroei? Meld je dan aan.

Aan het einde van de workshop neem ik ook nog even de ruimte om wat meer te vertellen over mijn verdere werkwijze.

20210302_162140.jpg

1 Daagse retraite: 

The Naked Truth

Wil jij als persoon of vanuit jouw zakelijke ambities opzoek naar jouw intentie? Dat kan! Ik heb hiervoor speciaal The Naked Truth ontwikkeld. We gaan samen (1-op-1) een dag de natuur in. Terug naar de basis. Opzoek naar jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij jouw meest waardevolle bijdrage kan leveren als mens en/of ondernemer.

 

We hebben minimale middelen bij ons en verbinden met wat de natuur te geven heeft. Tijdens deze dag zoomen we samen in op al het werk dat je al gedaan hebt aan ontwikkeling en vertalen dit, in lijn met wie jij bent, naar een heldere intentie om vanuit te leven en werken. We onderzoeken samen hoe je deze intentie ook praktisch vorm kan geven, zodat je er iedere dag mee aan de slag kan. Zo ontwikkel je een duidelijk gevoel van rust en richting, zodat het juiste resultaat op termijn meer vorm kan krijgen. Echt even helemaal terug naar de basis om daarna veel sterker weer vooruit te gaan.

 

Duur: 1 dag

Investering: €699,- exclusief BTW